2008-08-29

Working class hero....

Nyss hemkommen efter ännu en hård dags slit och jag kan inte annat än att tro att meningen "working class hero" uppfanns för just en sån som jag.
Fan va jag sliter jämt. Har förvisso inte gjort ett skit idag heller på jobbet, men det är så det funkar. Sliter man jämt hårt får man ibland (väldigt sällan) en belöning. Har jobbat i snart 9 år och först nu börjar jag kunna skörda frukten av mitt slit.

Vet inte va jag ska pyssla med nu ikväll. Förmodligen nåt meningslöst, men det visar sig antar jag.

Erica ska iaf jobba natt. Övertidsskift har hon tagit åt sig dessutom. Jag riktigt såg hur hon strålade av lycka när hon kom ner till jobbet.
Man skulle lätt kunna säga att hennes beslut om ett övertidsskift inte var så lyckat så här med facit i hand.
Men men, man lär så länge man lever :D

Såg på webTV att Finnkampen var igång och blev som vanligt lite ledsen över det hela.
En sämre gala får man ju leta efter med tanke på att varken sverige eller finland brukar kamma hem så värst många medaljer i friidrott.
Ännu mer tragiskt blev detta jippo nu så här strax efter OS. Men jag antar att hela finnkampen är ett sett för respektive länder att försöka trösta soporna som tävlar och ge dom en chans att för en gångs skull vinna nåt. Eller iaf ha chansen att vinna nåt. Det brukar dom inte ha i vanliga fall så det måste ju vara stort för utövarna.
Såg tyvärr att FJANTEN (Stefan Holm) inte hade slutat än. Han stod fortfarande och snodde kameratid i väntan på att han skulle jogga fram till ribban. Han ser ju för fan ut som han ska kaskadspy när som helst när han förbereder sig inför ett hopp.
Skulle du träffa nån som har missbrukat tunga droger ett längre tag så skulle du lätt kunna tro att fjanten också gjort samma sak. Han står och fjantar och drar händerna genom håret, ser ut som han ska spy och rättar till linnet i timmar innan han joggar fram och river.
Förmodligen är det för att han vill ha kameratid eller nåt.
Nog för att alla friidrottare ser konstiga och påtända inför sin respektive tävlan, men Fjanten tar fan priset. Kolla på han så fattar ni vad jag menar.
Hursomhelst, hoppas fanskapet spetsas analt på ribban. Skulle vara ett värdigt slut på karriären enligt mig.

Jaja, nu ska jag fan hitta på nåt konstruktivt såsom soffliggning eller liknande. Det behöver jag för att varva ner efter denna hårda dag.

Skit på er..

Inga kommentarer: